Uštedite do 100 KM na promjeni ulja i uljnog filtera

 

Bez obzira na preporuke uljnih kompanija da pojedina ulja mogu biti u motoru 30.000 kilometara pa i više, praksa je pokazala da je bolje koristiti kraći interval, kako bi se motor manje trošio i ostao čišći. Naime, proces u motoru sa unutrašnjim sagorijevanjem je takav da tokom eksploatacije neminovno dolazi do stvaranja štetnog taloga unutar motora. Zbog toga, ulje treba mijenjati nakon 15.000 kilometara, odnosno nakon jedne godine. Ulje se mijenja pri radnoj temperaturi motora i tada se zajedno sa starim uljem uklone i nakupljene nečistoće.

Prilikom svake izmjene ulja treba obavezno zamijeniti i uljni filter, jer se tako znatno pridonosi zdravlju motora. Motorno ulje se tokom eksploatacije više prlja nego što se troši i nečistoće se talože u uljnom filteru, koji se vremenom zasiti. Tada se povećava otpor na uljnoj pumpi i pogoršava se podmazivanje.

U Kia centru Sarajevo pripremili smo za vas posebnu akciju.

Ukoliko ste vlasnik Kia vozila i vaše vozilo je izašlo iz garantnog roka, nudimo vam zamjenu ulja i uljnog filter uz popust od 100 KM.

Za vlasnike vozila svih ostalih brendova, bez obzira na godište i kilometražu, pripremili smo popuste kojim ćete uštedjeti do 80 KM.

Uz svaku promjenu ulja i uljnog filter, dobit ćete i pregled vozila u 48 tačaka POTPUNO BESPLATNO.

Rezervišite termin servisa

Pogledajte i akciju dubinskog pranja i poliranja vozila.

Obavještenje

Tehnologija Cookie-a omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije.

Slažem se Pročitajte više