Posrednička prodaja

Prodaju vašeg vozila prepustite nama!

Želite prodati svoje vozilo, ali vam za njega ne nude dovoljno? Ide li vam prodaja na živce? Ili još uopšte niste započeli s prodajom vozila jer nemate vremena? Sretni smo što vam možemo pomoći - vaše vozilo prodamo brzo po najboljoj cijeni te vas poštediti briga i neugodnih poslova!

Dovezite vozilo kod nas - temeljitoo ćemo ga pregledati, pripremiti za prodaju i ponuditi ga velikoj bazi naših kupaca kroz različite kanale. Odlični smo u prodaji, stoga je uspjeh zagarantovan - vaše vozilo prodat ćemo brzo i po najboljoj cijeni!

Riješimo vas
brige
Donosimo vam
najviše novca

Postupak je jednostavan

1. Vozilo dovezete na besplatnu procjenu

Ako vaše vozilo ispunjava osnovne kriterije kvalitete, mi ćemo ga procijeniti besplatno i neobavezujuće, a onda ćemo vas savjetovati o prodajnoj cijeni. Ovo je samo naš prijedlog - vi odlučujete o konačnoj cijeni vozila.

2. Vozilo pripremimo za kupce

Nakon toga vaše vozilo pripremimo za kupce. Temeljno ga očistimo, fotografišemo, a ako se slažete, izvršimo i 'Vehicle Health Check' - detaljni pregled koji provjerava ispravnost vozila te je važna informacija za kupce. Greške koje se otkriju pregledom, prije prodaje uklonimo.

3. Vozilo prodamo u mjesec dana

Za bržu prodaju, ponudu obogaćujemo opcionimm uslugama, kao što su garancija i mogućnost zamjene. Prodaja vozila obično traje najviše mjesec i 15 dana, ali uglavnom manje od mjesec dana. Obavijestit ćemo vas o svakoj ponudi stranke, a vaša je odluka hoćete li je prihvatiti!

Kontaktirajte nas

Ukoliko ste zainteresirani za ovu uslugu, nazovite nas na 033 716 900 ili nam pošaljite e-mail prodajasa7@kmag.net, a najbolje je da nas posjetite!

Obavještenje

Tehnologija Cookie-a omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije.

Slažem se Pročitajte više